Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.
![Αυτοί είναι οι 3 φοιτητές που πνίγηκαν στην Πάτρα -Επεσε το αυτοκίνητό τους στο λιμάνι [εικόνες]](https://images.tothemaonline.com/img/path/artaug/252-38505.pattt.jpg)
Νεκροί είναι ο 21χρονος Αλέξης Ανδρέας του Βησσαρίωνα, η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη του Ιακώβου, από την Πάτρα, ενώ η τρίτη νεκρή είναι η 20χρονη Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.
Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος και οι υπόλοιποι δύο επιβαίνοντες είναι σώοι. Τα παιδιά που έχουν ηλικίες 27, 24 και 23 ετών, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη που είχε η βραδινή τους έξοδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους τρεις διασωθέντες ανασύρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν προληπτικά και οι υπόλοιποι δύο.
Το λιμενικό Πάτρας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ο Αλέξης Ανδρέας


Η Ρεγγίνα Ζαπάντη




Η Γεωργιάννα Μουραφέτη

Πηγή iefimerida.gr
Διαβάστε περισσότερα Τραγωδία στην Πάτρα: Τρεις νεκροί φοιτητές βρέθηκαν στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




